http://www.7deribera.com

A 7 de Ribera ens hem especialitzat en promoció rural i constituïm una garantia de qualitat de servei.

7 de Ribera és una iniciativa cultural i patrimonial, és la confiança en els productes de la terra. Artesania lligada al paisatge.

7 de Ribera és un espai cultural i organitza exposicions periòdiques, concerts, presentacions de llibres i tast de vins i dolços.

TRADICIÓ I EXPERIÈNCIA


A través d’un projecte de Rehabilitació global, hem adaptat una casa de poble en una agrobotiga i un hostal rural amb totes les comoditats, en ple nucli antic de Móra d’Ebre.
Hem dissenyat les habitacions perquè gaudiu d’una estança inoblidable.


https://hostallacreu.com

Hostal Gastronòmic La Creu, un establiment únic a la Ribera d’Ebre.

noelia hostal la creu mora ebre

Hola! Sóc Noelia, la directora de l’Hostal Gastronòmic La Creu. Si decidiu visitar-nos segur que ens coneixerem. La meva passió per l’hosteleria i el turisme, ja des de ben petita, feu que decidís emprendre aquest projecte de vida. Un somni, que amb l’ajuda de la família, té l’objectiu d’oferir als nostres visitants totes les comoditats i, sobretot, un tracte personalitzat. En definitiva, m’encanta fer-vos sentir com a casa.

El nostre lloc web utilitza "cookies" per millorar la seva funcionalitat, recopilar estadístiques anònimes de navegació i integrar-se amb altres serveis. Continuant amb la navegació entenem que accepta el seu ús. Més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies